Whole Wheat Cinnamon Sugar Cookies
1 c. muscovado sugar
1 t. baking powder
1/2 t. salt
1/2 t. baking soda
1/2 t. nutmeg
1/2 cup softened coconut oil
3 T. milk
1 T. orange rind
1 t. vanilla extract
1 egg, beaten
2 c. whole wheat flour
2 T. organic white sugar
1/2 t. cinnamon
In a large bowl, combine the muscovado sugar, baking powder, salt, soda, nutmeg, coco oil, milk, orange rind, vanilla, and egg. Blend well. Stir in flour. Cover and chill for 30 to 60 minutes.
On a lightly floured surface, roll out dough to 1/8 inch thickness. Cut with floured cutters. Place on ungreased cookie sheets, 2 inches apart.
Combine the 2 T. sugar and cinnamon. Sprinkle over cookies.
Bake cookies at 375 degrees for 8 to 10 minutes, or until lightly golden brown. Let stand one minute. Remove from cookie sheets and cool.
Yo soy Sílvia y soy portuguesa. Voy a intentar escribir en castellano, porque mi inglés es muy malo. Espero que mi entienda :).
ReplyDeleteTuve conocimiento del blog a través de mi hijo, que está resgistrado en helpx. Me encantaria mucho conocer un pouco México e me gostó mucho leer lo que usted ha escrito en helpex; creo que podría ajudar con tudo lo que Shalya necessita. Tengo 51 años de edad, soy maestra de Química e instructora de Hatha Yoga. Soy muy dinâmica y interessada en mil cosas, soy el Gemini :). Mis vacaciones de verano será en agosto e voy a ser libre. Agradecería sus comentarios. Muchas gracias (obrigada), espero su respuesta. Por favor respóndeme para aivliscaz7542@hotmail.com Un abrazo, Sílvia
What if I say that this is one of the best article of this topic & it is well written with the good amount of content. Best seedbox
ReplyDelete